For en reise. Intervjue i både lokalavisen Lindesnes og NRK i januar, forlags jakt hele våren, valgte å gjøre det selv, så endelig trykking av bøker i oktober, levering i november, fantastisk anmeldelse i Fædrelandsvennen og så utsolgt. Og så hadde vi en etterlengtet feiring av boklansering og fantastisk anmeldelse, som ble feiret med en god julelunsj 🎄🎅👏🎉 Tusen takk til alle som har kjøpt, som har likt, delt og heiet oss frem!! 🎉🎉——-Det blir et nytt opplag 😊 Men husk at du også kan låne boka på biblioteket over hele landet! Om ikke ditt bibliotek har boka kan de låne fra et annet bibliotek – men gjerne få dem til å bestille inn! Vårt høyeste ønske er at boken blir lest av så mange så mulig 😊

Når nytt opplag endelig kommer vil jeg gjerne ha tips og hvilke butikker jeg bør sende til 😊 Råd og tips har virkelig hjulpet boken frem. 🦊Tusen takk igjen!🦊👏